Timp de conducere. Monitorizarea timpilor de conducere. Diagrame tahograf. Citirea cardurilor şi a tahografelor digitale. Raportare.

Pobierz demo

Descarcă versiunile demonstrative ale software-ului

Firma Infolab

Infolab

Logo-ul Infolab

Firma Infolab este un producător de sisteme informatice dedicate. Ne specializăm în crearea de programe pentru deservirea firmelor de transport.

Printre clienţii noştri se numără companii cum ar fi Inspecţia Judeţeană a Transportului Rutier din Katowice (Polonia), reţeaua de hipermarketuri TESCO şi Laboratorul de Fotografie Digitală Fotonet.

Programul Tachospeed nu este singurul program oferit unui grup mai larg de utilizatori. Printre programele realizate în trecut ne putem lăuda cu aplicaţia client E-foto, realizată pentru firma Fotonet.

Experienţa acumulată în domeniul serviciilor B2B este utilizată pentru a furniza programe de cea mai bună calitate şi pentru clienţii individuali.

Firma Infolab este membru al grupului Cei Activi (Aktywni). Scopul principal al acestei organizaţii este promovarea dezvoltării Internetului polon şi sporirea culturii informatice în firmele poloneze.

 

WWW: infolab.com.pl